Kreativität im Rampenlicht – Venus Adult News

Berlijn, januari 2024. De spannende tijd voor creatief talent is samengesteld: De videowettbewerb op mydirtyhobby.de (MDH) van 22 januari 2024 tot 29 februari 2024 biedt een platform voor alle creatieve grensoverschrijdende wollen.

Teilnehmen kunnen uw creatieve mogelijkheden vergroten. Um am Wettbewerb teilzunehmen, müssen die Teilnehmer zwischen dem 22. januari 2024 en dem 29. februari 2024 denk aan een video op die Wettbewerbsseite hoogbeladen. De winnaar werd een hand van de Anzahl en de Höhe der Videobewertungen erkend en erhalten Geldprijs.

De Bekanntgabe der Gewinner erfolgt am 6. Maart 2024. Als u de video op de video-upload teilnimmt, markeert u de video-upload van “FebruarVideoUploadWettbewerb!”, als u op de video-upload-pagina een “Videobeschreibung” vindt.

Wichtig: De winnaar van het grootste wetsontwerp is niet te rechtvaardigen. Het thema van de videowettbewerbs is „februari“. De Darsteller moet door MDH worden geverifieerd. Betrügerische Methoden führen zur Diskwalificatie. De video’s duren 2 minuten en duren niet langer dan 10 minuten. Amateur kan maximaal 4 video’s op de wettbewerbsseite hoogladen.

wettbewerbwettbewerb

Die Veranstalter freuen sich auf creatieve Beiträge en wünschen alle Teilnehmern viel Erfolg!

MyDirtyHobby.de is een Duitse amateur-community en een platform dat een eigen erotische inhoud en geest biedt. De gemeenschap is het beste met amateurs, die hun fantasieën en leidende vormen van video’s, beelden en livestreams met gezamenlijke video’s delen. MyDirtyHobby.de biedt authenticiteit, bescherming en gratis erotiek.

MijnDirtyHobby

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Anaal-vibrator.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart