Drei Gewinnerinnen im Rampenlicht – Venus Adult News

Er is eerst een onderzoek begonnen voor het testen en het meest populaire model op MyDirtyHobby, de Duitse amateur-gemeenschap, verliehen, en schon is drei van mijn gast in een Ausführlichen-interview in een Dirty Talk-podcast. De MDH Awards 2023 zullen in de categorieën worden gewonnen en de winnaars zullen door een abstimmung van de Benutzer worden beloond.

Dertien Mel

ThirteenMel wurde mit dem Titel „Model des Jahres“gekürt: „Ik moet zeggen dat het een jaar geleden is dat het niet meer zo is, dat ik in de fase van de Abstimmung met een eenzijdige oorlog zit… het is zo erg dat ik nu niet meer kan praten“.

Taiga_LaLoca

Taiga_LaLoca werkt als „Webcam-model des Jahres“ Ausgezeichnet, und dieser Titel past perfekt zu ihr: „Was voor mijn schönste ist, ist natürlich die Webcam, denn da muss ich nichts schreiben…“.

MikaNox

MikaNox is de „Nieuwkomer des Jahres“ en vertraut ihrem Bauchgefühl: “Das meiste, was ich tue, kommt wirklich aus dem Bauch heraus, auch wenn ich auf der Venus 2023 einige Tipps von anderen Models bekommen habe“.

Der Dirty Talk-podcast het wordt vier jaar geleden een van de Duitse podcasts in de geschiedenis met een miljoen miljoen reacties. Inzwischen stehen de Zuhörerinnen en Zuhörern über 100 kostenlose Episoden zur Verfügung. Bereits zijn beschikbaar voor modellen wie Texas Patti, Micaela Schäfer, Lia Lou, Fiona Fuchs en andere mensen die in Specials en eigen afleveringen van podcasts zijn geïnterviewd. De podcast kan op alle streamingplatforms met Spotify, Google Podcast, Apple Podcast, Deezer, Amazon Music en alle andere podcast-apps worden geplaatst. Alexa-Nutzer kan een “Alexa, de Podcast Dirty Talk” gebruiken en de volgende stappen volgen. Voordat het geluid niet meer klinkt, is de podcast op het YouTube-kanaal van MyDirtyHobby een podcast. De abonneren en fans van MyDirtyHobby en de podcasts kunnen hun Monat op een nieuwe Folge-freuen zetten.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Anaal-vibrator.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart